Onze
opdrachtgevers

Woningcorporaties, gemeenten, (zorg)organisaties of beleggers die een serie compacte woningen willen aanbieden, kunnen wij uitstekend van dienst zijn.
FLEXWONINGEN SINDS 2016

Vanuit de Achterhoek

In 2016 realiseerden we voor woningcorporatie Wonion onze eerste serie flexwoningen in Varsseveld. Daarna ontwierpen en bouwden we enkele woningen voor de Gemeente Doetinchem, het Graafschap College en een zorgorganisatie.

Vanaf 2022 verlegden we onze focus van tiny flexwoningen naar grotere prefab houten woningen die voldoen aan het permanent Bouwbesluit. Hiermee bieden we woningen aan die voldoen aan een bredere marktvraag en die als permanente woning of als flexwoning te plaatsen zijn.  

Er is veel interesse voor onze woningen vanuit woningcorporaties, overheden en VVE’s. We ontwerpen en bouwen onder andere voor Woonservice IJsselland en Plavei.

Wij kennen de eisen en wensen van onze opdrachtgevers goed. We ontzorgen en weten de verwachtingen waar te maken. Niet alleen qua kwaliteit en prijs, maar ook wat betreft proces en communicatie. We staan dichtbij, zijn goed toegankelijk voor opdrachtgever en bewoners en kunnen snel schakelen, bouwen en bijsturen. Op grond van onze ruime ervaring met flexwoningen bieden we verbeterde productaspecten die andere partijen mogelijk nog niet aanbieden.

Robuust prefab
Modulair
Groot wooncomfort
Biobased
CONTACTPERSOON
Marcel van Bodegraven
E-MAIL
marcel@vivaxhousing.nl
TELEFOON
+ 31 6 53 36 87 87